Kezdetnek...

2009.01.27. 14:11 eviblyy

Az újságírók kóros közléskényszere és grafomániája talán ismert jelenség. Be kell valljuk, magunk is "szenvedünk" ezektől a betegségektől.

 

A hivatalos helyen gyakran nem tudunk foglalkozni olyan témákkal, amikkel egyébként fontos lenne. Sok esetben háttérinformációkat, iparági pletykákat is megosztanánk az olvasókkal, de ezek nem igazán férnek meg a hírekkel, tesztekkel, fókuszcikkekkel. Rengeteg élményt szerzünk a sajtóutak (ebből egyre kevesebb van) során, vicces dolgokat tapasztalunk egy-egy termék tesztelésekor, illetve néha magunk is művelünk megmosolyogtató dolgokat videofelvételek alkalmával.

 

Ezek a dolgok eddig nem jutottak el olvasóinkhoz, de ezzel a bloggal most ezen változtatni szeretnénk. Reméljük, a kapcsolat közvetlenebb lesz - részünkről legalábbis mindenképpen.

 

Legyen ez a blog egyfajta üzenőfal, ahol bár a bejegyzéseket mi írjuk, azokhoz mindenki hozzáfűzheti a gondolatait. Előfordulhatnak itt a későbbiekben olyan hírek, pletykák, vélemények, amelyek mögé nem tudunk testületileg (azaz mindketten) felsorakozni, de érdekesnek tartjuk arra, hogy az olvasókkal, azaz veletek is megosszuk, együtt gondoljuk tovább őket. A rendszeresség nem garantált, mert a témákat az élet adja, de azt hiszem, érdemes a blog feedjét eltenni az RSS-olvasótokba, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről. (D.)

Címkék: blog start nonstop mobil

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr31906129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CséZsu 2009.01.28. 13:57:11

Sziasztok!
Navégre, ti is elindultatok!
Hajrá.

eviblyy 2009.01.29. 10:25:22

@CséZsu: Helló! Köszi a biztatást:-)

süti beállítások módosítása