A Nokia odacsap: N900

2009.08.27. 15:44 eviblyy

Voltak pletykák ugyan, hogy jön a Nokia új internettáblája, de valahogy nem bíztam benne. Illetve nem érdekelt különösebben, hiszen a korábbi nettáblákban nem volt GSM modul, hagyományos értelemben telefonálni nem lehetett vele, maximum Wi-Fi segítségével.

 

 

Most pedig itt az N900, méghozzá csilivili Maemo rendszerrel, lapozgatható, panoráma kezelőfelülettel, QWERTY billentyűzettel, multitaskinggal (lásd videó) és combos hardverrel, aminek a részletei itt szépen le vannak írva.(PDF)

 

 

És akkor most ez mi? Egy QWERTY-s N97? Vagy a Kommunikátor új generációja? Netán a tablet sorozat frissítése, ami mindenből kapott egy kicsit? Azt hiszem mindegyik igaz, de alapvetően egy mutatós N-szériás készülék, ami a mostani hírek szerint nem lesz drágább az N97-nél, ami azért meglepő. A videós oldalak kommentelői máris srnak, hogy ilyen rendszert akarnak az N97/5800 alá, mert ez mennyire shiny és sexy. Hát, én azt mondanám, hogy várjuk ki a végét...

 

 

Címkék: nokia maemo n900

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr381342123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása