iPhone 3GS kedvezménnyel?!

2009.07.31. 18:07 eviblyy

Megjött, elindult, de idén érezhetően messze nem érdekelt annyi embert, mint tavaly. Érthető is, hiszen "mindössze" odakerült mellé egy S betű, megismertük nagyjából a T-Mobile árképzését. Igaz, hogy gyorsabb, jobb, többet tud, de az újdonság varázsa elmúlt.

 

Ami érdekes lehet az idei történetben, az a meglévő iPhone 3G tulajdonosok ápgrédelése, azaz készülékváltása új szerződés kötése nélkül. Ez úgy lehetséges, hogy ha hűségidőn belül vannak (márpedig abban vannak, hiszen ha tavaly megjelenés napján, augusztus 22-én kötött szerződést, akkor még az egy év sem járt le), akkor a normélis esetben fizetendő kötbért nagymértékben lecsökkentik és ugyanolyan, vagy drágább díjcsomagban maradva újra indul a hűség. Mindenki azt feszegette, hogy ez az engedmény mennyi, de nyilván nehéz ezt megmondani, hiszen az előfizetők egyedi ajánlatokat kapnak.

 

Egyik ismerősöm tavaly elsők között kötött 2 éves hűséget és rákérdezett, hogy mi az ajánlat. Neki 160 ezer Ft kötbér ez az az összeg, (amit az idő előtti szerződés bontásért fizetnie kellene) ami engedménnyel 50 ezer Ft.

 

Tehát kifizet 50 ezret, aztán választ valamelyik teljes árú díjcsomagból, bevállal megint egy hűséget és minden megy tovább megint a következő iPhone megjelénéséig. Hát, én sem váltanék a helyében... Biztosan Dominoban venném meg (ha akarnám) és függetleníteném (az kb. 20 ezer a T-nél), mert nem is vagyok tés:-)

Címkék: t mobile domino hűségnyilatkozat iphone3gs

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr61280179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása