Ezzel mobiloztunk mi III.

2009.04.05. 18:10 Wizi

Dodeszh és Evibly után gondoltam én is megosztom, hogy eddig milyen mobilokkal rendelkeztem. Mivel még meglehetősen fiatal vagyok –a kollégák már akkor mobiloztak, mikor én kisautókat tologattam vagy épp 12 voltos villanymotort dugtam a konnektorba-, így sajnos nem tudok olyan igazi érdekességeket felvonultatni, mint ők.

 

Motorola T2288

Az első telefonom egy Motorola T2288-as volt. Eredetileg az egyik bátyám vette, aztán később beruházott egy másikba így megkaptam én. Akkoriban eléggé populáris készülék volt, emlékszem, hogy a Vodafone elég sokáig reklámozta még a TV-ben is. Nekem a képen látható kékes színű volt. Ebben az időben árulták a testvérét is –a V2288-at-, amelyben FM-rádió is volt, cserébe nem csak drágább, hanem kétszer rondább is volt.

Nokia 3210

Azt hiszem ehhez nem érdemes kommentet fűzni, ilyen készüléke szinte minden magyarnak volt. Megemlítendő, hogy a mai napig bent figyel a szekrényemben – és a mai napig működik is. Annyi baja van, hogy nagyon karcos szegény és akkuja már egy napig sem bírja, de ez akkor is egy mérnöki műremek.

Sony Ericsson T100

Ez volt az első mobilom, amelyet egyrészt a farmerem zsebében is tudtam már hordani, másrészt pedig volt benne rezgő is. Nagyon szerettem a kis T100-at, aranyosan apró volt és egyszerűen minden funkció megtalálható volt benne, ami csak kellett. Ez is bent van még a szekrényemben, a lecserélésnek a fő oka az volt, hogy tönkrement benne a mikrofon.

 

Nokia 3120

A 3120-as volt az első színes kijelzővel ellátott mobilom. Kamera az nem volt benne, de már lehetett vele MMS-eket küldeni és fogadni. Visszatérve a kijelzőre, nagyon furcsa volt megszokni: úgy éreztem magam, mintha valamilyen űrkorszaki eszköz került volna a kezeim közé :-). Persze már akkor nagyon elavult volt, de hát az újdonság ereje :D.


 

Nos, ennyi a történetem. Jelen pillanatban egy Sagem My411CV-t használok: ez is egy teljesen alapkészülék, de nekem teljesen megfelel. Év végén szerintem beruházok majd egy komolyabb mobilba, remélem addigra lesz valami jó kis RIM a Voda kínálatában :D.

Címkék: nokia motorola sony ericsson régi mobilok

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr371047986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Win Elen 2009.04.18. 11:37:09

:)

Sagem MC 940
Nokia 3210 (mert minden magyar embernek, ugyebar)
Nokia 3650
Nokia E50
Nokia E90

A kovetkezo talan egy Nokia N97, vagy HTC touch HD PRO
(de a taszter elengedhetetlen, mivel sokat gepelek) Persze csillio-billio penzert ezek nem jatszanak meg :)

süti beállítások módosítása