A csodálatos, technokrata jövő

2009.03.03. 15:17 eviblyy

A Különvélemény c. film vetítésekor, mindenki oda volt, meg vissza az abban látott, futurisztikus technológiák miatt. Hatalmas videófalak, amiket a nyomozók kézzel pörgettek oda-vissza, stb. Azóta a Microsoft Surface és még sok egyéb, hasonló technológia ezt nagyjából tudja, csak a mindennapi életünkbe még nem szivárogtak be.

 

 

 

Ez a videó egy hasonló alapokon működő jövőt vázol fel, ami high-tech, csillog-villog, a papírt és általában véve az összes ma használatos eszközt száműzi. És igen, tök jó, meg szép, de nekem mostani szemmel nagyon nem tetszik. Irgalmatlan infóözönt zúdít a nyakunkba, pedig most sem kapunk keveset. Nem vagyok ilyen szempontból konzervatív fajta, de engem jelen pillanatban ez kicsit riaszt. Vélemény?

Címkék: microsoft jövő technológia

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr3977632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gusztikaaa 2009.03.10. 11:29:36

Majd jönnek a "géprombolók" mint az újkor hajnalán, kb mint itt:)

www.youtube.com/watch?v=v4-H7T0b6BE

eviblyy 2009.03.10. 13:17:55

Mellesleg az ötlet eredetileg az Office Space (Hivatali patkányok) c. filmben volt látható:-)
www.youtube.com/watch?v=Q0ZHPwr6FII

SummerTimer 2009.03.10. 17:01:38

A videón látható Xperia telefon is erre mutat. Egyre kisebb dolgok egyre nagyobb tudással. Nagyon fel kell kötni a gatyát.

süti beállítások módosítása