TomTom: vicces sajtó, pofátlan webfejlesztők

2009.05.28. 16:43 Wizi

A minap kaptunk egy sajtóközleményt a TomTom-tól, amelyben két újabb, hazánkban is kapható PNA-ról volt szó. A leginkább azt hangsúlyozták, hogy a cég "új" szoftvere fut rajtuk, amelyekben megtalálható az IQ Routes, ami elvileg nagyban megkönnyítheti az útvonalkeresést, ugyanis figyelembe veszi a forgalmat is. Ez nagyon király dolog, kár hogy már múlt év októberében megírtuk.

Alapvető probléma, hogy magukról a készülékekről annyi infót kaptunk csak, hogy adnak hozzájuk rögzítőt, amely "annyira praktikus, hogy bármilyen ing zsebben, vagy táskában könnyedén elfér". Most akkor ebbe bele van számolva a navi is? Mert ha szimplán a tartó nem férne el egy ing zsebében, az csúnya lenne. A táska alatt meg gondolom valami női apróságra gondoltak, de ez már csak kötözködés.

 

Na mindegy, a közlemény vége felé találtam még egy érdekes mondatot:

...és extra nagy 4,3 colos érintőképernyővel rendelkezik annak érdekében, hogy a használója jobban lássa környezetét.

 

Neeee.... :-). Íme a közlemény eredeti, angol verziójának vonatkozó része:

 

...and has an extra large 4.3 inch touch screen for improved visibility.

(kb.: ... a készülék a szoftver felületének jobb láthatósága érdekében nagy méretű, 4.3 colos érintőképernyővel lett felszerelve.)

 

Na, így már mindjárt más. Mondjak valami? Ezek után nincs kedvem az egésszel szórakozni. Az IQ Routes jó dolog, de nem érdemes újból írni róla, a készülékekről meg használható infót nem kaptunk.

Az én érdekem az, hogy értesüljenek az Olvasóink a TomTom legújabb modelljeiről? Ahhoz, hogy ezt tisztességesen meg lehessen írni, nekem kell utánajárnom az egésznek, mikor van ezer más téma, ami ennél sokkal érdekesebb, és jobban megéri rászánni az időt. Tulajdonképpen ki van kiért?

Egyébként nem volt olyan rossz a közlemény: meglehetősen kevés volt benne az önfényezés, az IQ Routes-ról pedig megint jó tájékoztatást nyújtottak. Kaptunk linket is, ahol termékfotókat lehetett volna letölteni, gondolom nagy felbontásban. Az már a TomTom webfejlesztő brigádjának a szégyene, hogy az oldalt NEM LEHET(!) Firefox-szal használni (3.0.10-es verzióval próbáltam).

 

Címkék: sajtóközlemény humor navigáció pna tomtom félrefordítás

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr721149267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása