iPhone 3G S: infó nuku

2009.06.11. 17:48 eviblyy

Már legalábbis itthon, hivatalos forrásból származó információ. Ahhoz hozzászoktunk, hogy a gyártók, cégek hazai ügynökségei nem a nemzetközi megjelenésekkel egy időben lövik ki a sajtóanyagokat, egyéb infókat. És ez nem is baj, aki online dolgozik úgyis a bejelentés időpontjában tudja, mi az újdonság, mi a hír.
 
Az iPhone meg aztán főleg különleges eset, hiszen egy nagyon érdekes konstrukcióban juthatunk hozzá – és a vele kapcsolatos infókhoz. Tehát: két nappal ezelőtt bejelentették a harmadik generációs iPhone-t, jobb kamerával, nagyobb memóriával, hangvezérléssel és digitális iránytűvel. Mindenki eldönti ez most béna, vagy nem, megéri-e váltani, vagy nem és egyáltalán: hülyék ezek az Apple-nél, vagy sem. (most ezen nem besértődni...:-)
 
 
Hamarosan meg is érkezett az Apple hazai PR ügynökségétől a híradás, melyek az Apple újdonságai. Az iPhone nem szerepelt benne, amit csak két átfutás után fogtam fel. Ez azért van így, (ha jól tudom), mert a hazai forgalmazás, marketing, kommunikáció, szóval úgy cakkpakk minden a T-Mobile-nál van. Nem is adhatnak infót. No, de a T sem adott. Vártam eddig, hátha legalább annyi, hogy: „helló magyar ájfónosok, van ez az új ájfón, jön július 9-én ide is, készüljetek!”
 
Pedig jön, nincs titok. És mégsem, semmi. Ez csak nekem furcsa? Mi lehet ennek az oka? Gondolják, úgyis körbemegy mindenhol, minek erőlködni. Na, de akkor is: az iPhone (gondolom) egy fontos, presztízs termék a T-nél, azért azt kellene nyomni, még akkor is, ha eladja magát. De ugye felvetődik a kérdés: mi van, ha nem? Szóval ezt fejtse meg nekem valaki…

Címkék: pr iphone t mobile sajtóanyag

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr911179344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása