Blama a kamera előtt

2010.01.13. 16:09 eviblyy

Olyat láttunk már, hogy prezentáció közben törik szét egy strapabírónak mondott notebook kijelzője, de ez a videó még azon is túltesz. A BBC riportere az egyik Sonim-ot tartja  a kezében, amit jelen pillanatban a világ legellenálóbb mobiljának tartanak. A cég képviselője persze a hozzáteszi a "gyakorlatilag" szócskát, biztonság kedvéért. A vizes tesztet még bírja a teló, de az akvárium sarkához való többszöri, kemény odacsapást már nem. A harmadiknál a kiejlző megdja magát.

 

Talán érdemes lett volna egyeztetni előtte, hogyan perezentálják a dolgot, mert egy ilyen ütést egyetlen kijelző sem bír ki. Vagy a kollégának sikerült olyan pontot eltalálnia, amitől azonnal megroppant a panel. Mindenesetre vicces...:-)

Címkék: bbc sonim ces2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr951669669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása