Notebook-hegyek

2009.04.13. 18:37 Dodeszh

Készül a nagy tavaszi notebook teszt a nonstop MOBIL szerkesztőségének eldugott, hátsó szobáiban. A tesztelőket nyolc notebookkal és hetekre elegendő kajával bezártuk, majd szólnak, ha végeznek, addig nem jöhetnek ki.

Komolyra fordítva a dolgot: nyolc felsőkategóriás, multimédiás noteszgépet tesztelünk, hasonlítunk össze. Mindegyik modell ideális otthoni digitális médiatartalmak kezelésére, vagyis fotószerkesztésre, videóvágásra, webes tartalmak előállítására. A feltételek, amelyek alapján bekértük a gyátóktől a noteszgépeket a következők voltak:

  • maximum bruttó 320 ezer forintos végfelhasználói ár
  • diszkrét grafikus kártya
  • Windows operációs rendszer.

Így vendégeskedik most nálunk Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Sony, és Toshiba gép. Azt hiszem, sikerül elég jól lefedni a kínálatot. Ezúttal kifejezetten a minőségi gépekre koncentráltunk, természetesen vannak gyártók, akik most kimaradtak, tőlük elnézést, lesz majd teszt, amibe belekerülnek.

Amint felszáll a füst a tesztlabor hátsó szobájában, megjelenik majd a részletes elemzés a nonstopmobil.hu-n, illetve a PC World májusi számában.

Címkék: teszt notebook acer

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr541062832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása